zgodni naslednik

Sin Hjua Hefnera živi život iz mašte: Seks nije ništa strašno, ja ga vidim drugačije nego većina

0

Kuper Hefner (26), koji će naslediti oca na čelu čuvenog lista, odrastao je okružen lepoticama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Moćno Plejbojevo carstvo koje je Hju Hefner ostavio iza sebe, neće propasti jer Hefnerov najmlađi sin Kuper već ima velike planove za budućnost. Iako ima samo 26 godina, Kuper je kreativni direktor u Plejboju, a utemeljitelj je i bivši direktor u novopokrenutoj medijskoj kući HOP - Hefner Operations & Productions. Uz to, on je i pripadnik kalifornijske vojne jedinice.

 

Svet šokiran postupkom Pamele Anderson: Isplakala se zbog smrti najvažnijeg čoveka u svom životu - a onda otišla na žurku (FOTO)

Istovremeno vodi prilično uzbudljiv život u slavnoj Plejbojevoj rezidenciji, pa ga na Instagramu prati 71.000 ljudi, a kako stvari stoje, na najboljem je putu da nasledi dobar deo očeve imovine koja ukupno vredi oko pola milijardi dolara.

 

foto: Profimedia

Kuper Hefner rođen je 4. septembra 1991. godine, a majka mu je Kimberli Konrad (55), bivša Zečica godine. Kuper ima godinu dana starijeg brata Marstona, a obojica su odrasli u Plejbojevoj rezidenciji poznatoj po razvratnim žurkama. Kada su ga jednom pitali kako je bilo odrastati u toj kući, odgovorio je:

Otkako je moja mama počela živeti sa tatom, sve je postalo krotkije. Na njeno insistiranje žurke su se pretvorile u nešto elegantnije sa obaveznim crnim kravatama."

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

Iako su mu se roditelji razdvojili još 1998. godine, službeno su se razveli 2010. godine, kada je on najavio venčanje sa Kristal Haris (31), koja je ostala sa njim sve do njegove smrti. Hju je Kimberli i decu smestio odmah do svoje kuće, pa su Kuper i Marston živeli zapravo na istoj adresi sa ocem.

 

Posle nje, voleo je samo plavuše: Žena koja je Hefneru slomila srce i zauvek promenila tok istorije

Kada bi tata imao malo žešće žurke, a to bi obično bilo tokom leta ili za Noć veštica, obezbeđenje je moralo paziti na nas dvojicu da ne izlazimo iz kuće", prisetio se Kuper.

 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 

Počeo je raditi u Plejbojevoj kompaniji kada mu je bilo 21 godina, ali ju je ubrzo napustio:

Hteo sam pridoneti u stvaranju ovog uticajnog brenda koji bi se obraćao mojoj generaciji, ali nisu mi to dozvolili, pa sam otišao iz protesta."

U međuvremenu uređivačka politika se promenila i magazin je prestao objavljivati golišave fotografije, nakon čega se naglo srozao broj čitatalaca i pretplatnika. Ali kada je Hju izašao iz biznisa, uskočio je Kuper, koji je imenovan kreativnim direktorom u julu prošle godine. Jedan od njegovih prvih zadataka je da vrati autentičnost magazinu upravo sa golišavim fotografijama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 

Veren je za Skarlet Brn (26) koja se proslavila ulogom Pensi Parkinson u filmovima o Hariju Poteru. Par se verio 2015. godine, a ona je pozirala za Plejboj ove godine u jednom od prolećnih brojeva.

 

Očekivala je milione ali ostale bez i jednog dolara: 60 godina mlađe udovice Hjua Hefnera nema u testamentu (FOTO)

 

 

A post shared by Cooper Hefner (@cooperbhefner) on

 

Taj potez je objasnio:

Pa, i moja mama je bila u magazinu. Moj odnos prema seksu se verojatno jako razlikuje od većine ljudi. Stvarno ne mislim da je seks nešto strašno, sve dok ga ljudi takvim ne učine."

Očigledno je da će on biti najvažnija osoba u kreiranju budućnosti slavnog magazina.

 

 

makonda-tracker