nije joj teško

Nije ni pesma, ni skupoceni poklon: Rada Manojlović je zbog Harisa spremna i na ovakav potez (FOTO)

0

Iako je do skora bila tajna, poznata pevačica je nedavno progovorila o gestu ljubavi zbog kojeg će svaki muškarac pozavideti Harisu Berkoviću. 

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pokazivanje ljubavi je uvek lep gest, iako malo dama zna kako to tačno da izvede. Međutim, Rada Manojlović je spojila ljubav svakog muškarca sa svojom ljubavlju prema Harisu. 

 

Nisam imala novca ni za kiflu: Rada Manojlović otkrila šta je sve radila kako bi joj karijera bila uspešna (FOTO)

 

Naime, pevačica je za svoj džip naručila tablice na kojima poslednja dva slova RH označavaju početna slova njenog i Harisovog imena. Pevačica nam je priznala da je to tačno i objasnila razloge za ovaj postupak.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Marina Lopičić

Zatekli ste me tim pitanjem, ne znam šta da vam kažem. Nisam očekivala da će bilo ko to povezati, ali kako ste vi jedini koji su to shvatili, onda moram da vam priznam da ste u pravu. To je moja poruka svetu! Da se zna ko je čiji, Haris je moj i ja sam njegova", priznaje Rada uz osmeh na početku razgovora.

 

Prema pravilu o registrovanju vozila, vozači mogu da izaberu kombinaciju slova i brojeva na svojim automobilskim tablicama, pod uslovom da značenje ne narušava pravni poredak i da sadržaj nije provokativan i nemoralan.

 

Naše mame nema 11 godina, a Suzana je tu već 10: Rada Manojlović prvi put pokazala kako izgleda njena maćeha (FOTO)

 

Međutim, iako je za mnoge suma koju treba izdvojiti preterena, folk zvezda nam je rekla da nije sklona ovakvim novčanim izletima, jer uglavnom sve što zaradi ulaže u karijeru.

makonda-tracker