bez obzira na sve

Jedini problem bio je u tome što su se zavoleli: Viktor Savić i Teodora Miljković dugo su krili vezu zbog poznatog glumca (FOTO)

0

Iako već dugo uživaju u lljubavi, Viktor Savić i Teodora Miljković su se na početku veze suočili sa velikom dilemom. 

 

foto: Story Press

 

Nedugo posle razlaza, pažnju lepe Teodora privukao je njegov kolega i drug Viktor, a posle nekoliko zajedničkih izlazaka uspeo je da je osvoji. Kako su posle raskida Nikola i Teodora ostali u dobrom odnosu, nikako nije želela da se za novu vezu sazna, ali tajna nije ostala skrivena dugo.

 

Svi smo u istom društvu, svi se znamo, izlazimo jedni sa drugima. Šoć i Viktor imaju mnogo zajedničkih poznanika, pa je bilo logično da se ništa ne može sakriti i da će svakako doći do Nikole da je Savić sa njegovom bivšom devojkom. Sve bi bilo ok da se nije radilo o Teodori, znao je koliko je Šoć i dalje voli. Koliko god se Šoć trudio da iskulira takav nož u leđa, ipak je on uglavnom zaslužan za početak Teodorine glumačke karijere. Ubacio ju je da glumi rame uz rame sa najpoznatijim glumicima u „Budvi na pjenu od mora”, i podržavao ju je u svemu. Koliko znam, on već godinu dana ne priča ni sa njom, ni sa njim", nastavlja naš izvor i dodaje da je Nikola sve to teško podneo.

Devojka Viktora Savića prvi put o tajnoj ljubavi, ekskluzivno za magazin Story: Uživamo zajedno (FOTO)

Pogotovo što se čini da Savić i ona ne vide problem u tome što su uradili, ali očigledno je da su se zavoleli", završava zajednički prijatelj ovog trougla , dok do njihovih komentara nismo uspeli da dođemo.

 

makonda-tracker