Priduružite se čestitkama

Rasti, mamina i tatina najveća životna radosti: Slavlje u domu Seke Aleksić i Veljka Piljikića povodom prvog rođendana sinčića Jakova

0

Ponopsni mama i tata ne mogu da sakriju radost, te s javnošću dele dirljive momente sa sinčićem Jakovom u njihovom zagrljaju...

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Popularna pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić danas slave. Maleni Jakov napunio je godinu dana, te je poznata mama odlučila da se priseti trenutaka koji su obeležili njegove prve dane života, između ostalog i na društvenoj mreži Instagram.

 

Seka Aleksić: Uveliko razmišljam o drugoj bebi

 

Inače, Seka je trebalo da se porodi sredinom oktobra protekle godine u Beču, međutim mališan je imao drugačije planove te je priredio roditeljima najlepše iznenađenje.

Rođen je 24. septembra 2016. godine. Mama je dirljivom porukom potpisala njegov prvi rođendan, te raznežila čitavu javnost.

Gospode, koliko si veliki! Koliko si divan i obožavan takav kakav jesi savršen! Hvala ti za mog sina, moju najveću ljubav ikada! Hvala za mog anđela Serafima! Tebi dugujem svaki naklon, tebi dugujem sve što osećam i što udišem! Tebi dugujem zahvalnost za ovaj osećaj ljubavi koja se zove Jakov! Rasti moj sine, rasti mamina i tatina najveća životna radosti! 24. 9.2016, 10:13, 3.125 g, 48 cm", napisala je Seka Aleksić.

makonda-tracker