Spremna za trudnoću

Seka Aleksić: Uveliko razmišljam o drugoj bebi

0

Pevačica Seka Aleksić poslednjih godinu dana sve je podredila svom sinu Jakovu, kome će krajem septembra upriličiti veliko slavlje povodom prvog rođrndana.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica je nedavno objavila tekst na temu materinstva i vantelesne oplodnje, kako bi pružila podršku ženama koje se odluče da se na taj način ostvare u ulozi majke.

 

- Ja sam, u principu, veoma osećajna i nežna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sedela sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili... Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija - otkrila je Seka.

 

Seka Aleksić nesebično podelila emotivan trenutak: Ja sam zaista trudna (VIDEO)
 

Već je poznato da svoje dogodovštine sa sinom deli na društvenim mrežama sa svojim fanovima, a iako bi možda delovalo da je umorna od stalnih nastupa, Seka tvrdi da uživa u svemu što radi.

 

Seka Aleksić je dobila dvojnicu na javnoj sceni: Poznata voditeljka promenila imidž i sada neodoljivo podseća na poznatu pevačicu (FOTO)
 

- Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u 7, 8 sati spavaju, tako da on uveliko spava, a mama je noćna ptica koja počinje u pola 2 noću - rekla je u "Premijeri".

 

Večno moderni komad koji svaka dama treba da ima u svom ormaru: Seka Aleksić održala pravu modnu lekciju (FOTO)

makonda-tracker