Šta je sledeće?

Prva dama Francuske uvažene goste dočekala u omiljenoj modnoj kombinaciji: Ultra kratka suknja Bridžit Makron (FOTO)

0

Nakon evropske turneje, predsednički par Makron vratio se u Jelisejsku palatu, gde su ugostili olimpijsku delegaciju Francuske i bivšeg predsednika Nikolu Sarkozija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, 2024. godine Pariz će postati domaćin Olimpijskih igara! Tim povodom, u Jelisejskoj palati u Parizu Makronovi su ugostili predstavnike francuske olimpijske delegacije koja uključuje i bivšeg predsednika Francuske, Nikolu Sarkozija. Uvažene goste u ulozi domaćice, prva dama Francuske Bridžit Makron je dočekala u omiljenoj modnoj kombinaciji – haljini iznad kolena i štiklama u špic.

 

Brižit Makron u Bugarskoj pokazala koliko je dovitljiva kada je moda u pitanju: Crno more na grudima predsednikove žene (FOTO)

 

U odnosu na prethodna, novim izdanjem Bridžit je odlučila da se poigra s dezenima zaokruživši ga kratkom jaknom s belim, grafičkim printom. Kao i mnogo puta do sada, za novo izdanje Bridžit Makron i ovoga put je zaslužna modna kuća Luj Viton, a zanimljiv model jakne s odgovarajućom haljinom čipkastih detalja oplemenila je crnim cipelama s metalnom kapicom u špic.

Na neustrašiv modni stil Bridžit Makron nije ostao imun ni prestižni Veniti Fer koji je nju i 24 godine mlađeg supruga nedavno uvrstio na godišnju listu najbolje odevenih parova.

makonda-tracker