prava Damica

Brižit Makron u Bugarskoj pokazala koliko je dovitljiva kada je moda u pitanju: Crno more na grudima predsednikove žene (FOTO)

1

Iako se modni znalci često bave time da li su "tajko kratke suknje i haljine nešto što priliči jednoj prvoj dami Francuske", ona ne mari, već svaki put pokazuje da se sa modom valja igrati do mile volje, ukoliko želite da se osećate prijatno u onome što ste poneli...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Brižit je u subotu u Varni kraj svog supruga pozirala u kratkoj teget haljini bez rukava sa zanimljivim umetnutim karnerima na grudima od crnog i šarenog tila koji su mnoge asocirali na Crno more koje zapljuskuje ovaj bugarski primorski grad, piše Elle. Ovo je vrlo dovitljiv i pažljivo biran detalj, svakako omaž zemlji koju je francuski predsednički par posetio.

 

Modna lekcija prve dame Francuske: Melanija ima bolje noge od nje, ali zbog ovog detalja Brižitine izgledaju seksepilnije (FOTO)

 

Što se tiče detalja, osim crnih salonki, ne samo da su svedeni na minimum, nego ih i nema. Besprekoran francuski osećaj za modu, stilska ležernost i tačnost, nekako su "pali" pred po malo izveštačenim poziranjem sa suprugom, na čemu joj svakako niko ne zamera jer su takve poze, ipak, sastavni deo protokola.

 

makonda-tracker