traumatično

Mislila sam da sam na ivici smrti: Tanja Savić iskreno o grešci koja je mogla da je košta života (FOTO)

0

I dok javnost spekuliše o njenom odnosu sa suprugom, Tanja Savić je dugo skrivala istinu o situaciji koja je mogla da je košta života. 

foto: Damir Dervišagić

 

Tog dana rekla sam sebi da više nikada neću piti tablete. To nije za mene jer moj organizam očito ne reaguje najbolje na sedative. Kada imam neki stresan period, glupo je da ćutim i trpim, već moram nekako da se ispraznim, zato sada u takvim situacijama popijem čaj za smirenje.

 

Ne krije da je imala brojne krize u braku: Tanja Savić teško oprostila mužu 4 žene (FOTO)

 

Priče o stalnim svađama i razmiricama sa suprugom Dušanom Jovančevićem Tanja nije objašnjavala u javnosti. Međutim, za “Blic puls” je odlučila da stavi tačku na sve priče i iskreno progovori o odnosu sa suprugom.

 

Tačno je da mi često imamo nesuglasice koje su u braku normalne. Rešavamo ih kako znamo i umemo i kroz njih sazrevamo zajedno. Nas dvoje smo skupa devet godina i normalno je da se svađamo i opraštamo jedno drugom. Prošli smo dosta dobrih i loših stvari zajedno i ja sam takva da mu sve kažem u lice pa kud puklo. Ne umem da taktiziram i ne pada mi na pamet da u braku imam taktiku", ističe pevačica, koja se u poslednje vreme na emotivan način obratila svojim fanovima na društvenim mrežama i jasno im stavila do znanja da ima problema.

 

 

makonda-tracker