Danijela Dimitrovska: Za pravu ljubav ništa mi nije teško

Slavna manekenka Danijela Dimitrovska otkriva kako su ona i njen izabranik, voditelj TV Pink Ognjen Amidžić, veoma slični i ističe da prava ljubav odoleva svim preprekama pa i kilometarskoj razdvojenosti
0
1 / 4 Foto: Milena Rakočević

Romansa prelepe manekenke Danijele Dimitrovske i harizmatičnog voditelja TV Pink Ognjena Amidžića, koja je počela potpuno spontano pre gotovo dva meseca, vremenom je prerasla u izuzetno stabilan odnos koji zaljubljeni partneri neprestano nadograđuju. Uprkos tome što od početka nisu želeli da govore o nežnim emocijama koje su ih spojile, ni zanosna lepotica ni njen šarmantni izabranik nisu želeli da demantuju skladnu vezu. Danijela i Ognjen upoznali su se još prošle godine kada je lepotica gostovala u Ognjenovoj emisiji Ami G Show, ali su oboje tada bili u stabilnim vezama, voditelj u braku sa PR-om Telekoma Milicom Amidžić, dok Danijela ni tada nije želela da govori o momku kojem je poklanjala svoju ljubav i pažnju. Njihov drugi susret navodno se dogodio u Los Anđelesu kada su se sreli na jednoj privatnoj žurki, nakon čega su najpre postali prijatelji, da bi se kasnije njihov odnos pretvorio u emotivnu idilu. Iako su se nedavno vratili sa odmora, koji su proveli na Palma de Majorki, slavni model i dalje ne želi da detaljiše o svojoj ljubavi sa Ognjenom, iako ne krije da njih dvoje imaju dosta sličnosti.

- Već neko vreme se poznajemo i družimo, što nas je veoma zbližilo. Čim sa nekim volite da provodite vreme znači da vam je zabavno. Ognjen i ja imamo slične poglede na život i smisao za humor - iskrena je Danijela koja zbog prirode svog posla mora neprestano da putuje, te veoma pažljivo planira svaki zajednički trenutak sa svojim dragim.

I sama Dimitrovska uverena je da ni to što su hiljadama kilometara razdvojeni nije prepreka.

- Ako je ljubav prava, ništa nije teško i uvek se nađe vremena za sve. Inače, romantična sam na neki svoj način, a kao i svaka žena volim da pružam emocije, ali, da se ne lažemo, volim i da ih primam - ističe devojka koja je nedavno otpočela saradnju sa čuvenom modnom kućom Victoria’s Secret, o čemu sanjaju sve manekenke.

I dok pojedini mediji spekulišu kako Danijela zbog ljubavi sa Ognjenom sve češće razmišlja da se preseli u srpsku prestonicu, ona se samo zagonetno smeši, bez želje da nagađanja odbaci kao netačna.

- Videćemo - kratko je za Story prokomentarisala manekenka koja mašta da jednog dana osnuje porodicu i postane majka.

- Veoma sam vezana za svoju porodicu i smatram da je to najvažnija stvar za svakog čoveka. Već se sada radujem osnivanju sopstvene jednog dana - priznaje Danijela, kojoj pored uspeha na emotivnom planu, mnogo znače i brojni poslovni uspesi.

- Izuzetno volim svoj posao i radim ga sa puno ljubavi. Trudim se da budem veoma profesionalna, tako da me sve te stvari vode ka uspehu. Mana mog posla je to što mnogo vremena provodim u avionu, ponekad odmah po izlasku iz aviona idem na snimanje što ume da bude veoma naporno, dok mu je prednost da mnogo putujem, mogu da naučim strane jezike, a kroz ovaj posao izgrađujem i svoj stil - ističe Dimitrovska.

Aleksandra Dimitrijević

makonda-tracker