Samo za njegove oči

Rada Manojlović - oprezna i kada je zaljubljena: Ovde završi sav provokativni materijal upućen Harisu

1

Iako se trude da svaki slobodan trenutak provedu zajedno, Radi Manojlović i Harisu Berkoviću putevi se nekada mimoilaze i po čitavu sedmicu. U takvim trenucima, jedan od omiljenih parova sa javne scene radi sledeće...

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Poput mnogih drugih zaljubljenih parova, i Rada i Haris kada se ne viđaju podsećaju jedno drugo "na ono šta propuštaju" seksepilnim selfi fotografijama. Pevačica je u razgovoru za Pres pretres, pak, naglasila da u pitanju nije nikakva vulgarnost, te da se ne boji da će fotografije završiti u javnosti.

Mi sve brišemo i provokativne slike, poruke, čak i mejlove", kaže oprezna Rada Manojlović.

Rada Manojlović zna ko je otkrio sve njene tajne: Sve što sam ja ikada pokušavala da sakrijem, on ispriča (FOTO)

Seksepil nije stvar lepote već energije i ja se osećam seksi u mnogim situacijama. Nije važno da li u tom trenutku kuvam ili gledam film. Volim da se provokativno obučem i da zavodim. Svoje mišljenje o sebi želim da podelim sa dečkom i da me on gleda tim očima zato se ne libim da mu šaljem fotografije", rekla je nedavno pevačica.

 

A post shared by Haris Berkovic (@harisberkovic_com) on

 

Što se ljubomore tiče, između njih dvoje sve je u granicama normale!

Naravno da mu prija kada neko kaže 'što je Rada dobra riba'. Oni to mogu samo da kažu i da gledaju, a on to ima. Pa i ja volim kada devojke simpatišu njega, to znači da nije za bacanje", kroz osmeh je rekla pevačica.

Na iznenađenje mnogih, priznala je da bi Harisu oprostila prevaru, dok je on u više navrata isticao da nije mogao ni da sanja da će jednog dana biti njen dečko.

makonda-tracker