Uživa u njihovom društvu

Dragan Vujić Vujke: Mi imamo najlepše žene na svetu

0

Jedan od najpoželjnijih pozorišnih glumaca koji iako gazi šestu deceniju odoleva zahtevima da ode pred oltar, otkriva da su mu žene pasija i da s istim žarom kao kada je bio mladić uživa u društvu istinskih lepotica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pored Mime Karadžića, Dragan Vujić Vujke sa svojih 55 godina spada u red najpoželjnijih glumaca sa dasaka koje život znače, piše Kurir. Kroz osmeh, on priznaje da ga vrućine ne brinu, štaviše voli leto jer žene pokažu sve svoje atribute na ulicama prestonice.

 

Milutin Mima Karadžić: Beznadežno zaražen virusom hedonizma

Borim se s ovim vrućinama kao i svi. U hladu ispod jasmina i uz neki osvežavajući hladan napitak svodim rezultate. Treba da se radi i nešto novo pa o svemu razmišljam. Bez obzira na ove vrućine, ja više volim leto jer se pojavljuju mlade lepe žene", kaže Vujke.

Glumac je otkrio i šta najviše voli kod lepšeg pola i kako ih zavodi.

Ja sam kao automobil, idem na kilometražu. S ovoliko godina ja to sve više gledam sa strane i uživam, jer pored najboljih sportista, mi imamo najlepše žene na svetu. Zahvaljujući poslu, obišao sam dosta zemalja širom kugle i mi bez premca imamo najlepše žene. Njih treba gledati očima ovog Dorćolca kome nikada nije bilo dosadno da bude u društvu lepih žena", objašnjava glumac.

 

A post shared by Dragan Vujić (@vujke_jack) on

 

makonda-tracker