veliki oproštaj

Poslednji korak pred porođaj: Jovana Joksimović priznaje da će joj ova stvar teško pasti (FOTO)

0

Buduća mama ne krije svoje nestrpljenje povodom dolaska blizanaca. Ipak, odvojila je svoje vreme kako bi učinila nešto što je ganulo mnoge. 

foto: Instagram

S obzirom na to da će se Jovana poroditi u septembru i da zbog porođaja jedno vreme neće biti na malim ekranima ona je odlučila da se pred sam porođaj oprosti od publike. Njenu ideju sa radošću je dočekao njen kum i saradnik Srđan Predojević. Jovana je neko ko voli svoj posao i jako joj nedostaje i sada dok je trudna, a svesna je da kada dođu dve bebe, a tu je i Kosta, koji je sada najaktivniji, neće moći tako brzo da se vrati poslovnim obavezama. Ona i tim smatrali su da je lep gest da verne gledaoce pozdravi pred porođaj", kaže dobro obavešteni izvor, i dodaje:

Jovana Joksimović iskreno o trudnoći: Bojim se da je do porođaja to to (FOTO)

Jovana dobro podnosi trudnoću i raduje se svemu što je čeka u narednom periodu. Posvećena je sinu Kosti i razgovorima sa njim da bi mu približila dolazak novih članova. Željko je potpuno uključen u sve obaveze oko Koste, a neizmerno se raduje dolasku prinova. Jovana i Željko su jedno drugom velika podrška što se tiče posla, pa je tako pevač oduševljen što će dragu makar i na četiri dana gledati u staroj fotelji."

makonda-tracker