Danijela Jankov: Bolelo je, ali preživela sam

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

ANA

23-08-2010 20:47h
AJDE AJDE SAD SI SE OVDE VRATILA DA RADIS?
IDI U BUGARSKU AJDE NAZAD MUZU NIJE LEPO DA GA OGOVARAS A POLETELA SI DA SE UDAS

Iz Bugarske

23-08-2010 08:02h
Ja sam iz Bugarske i mogu da vam kazem da Danijela moze samo da bude srecna sto se otarasila onog olosa. Taj covek je jedan od najmrzenijih u Bugarskoj, a razloga za to mu ne fale.

Ja

22-08-2010 18:16h
Pitam se sta se to desi muskarcima pa se nakon izgovorenog da preokrenu za 360 stepeni...Danijela glavu gore naici ce neko ko ce da te voli, neko ko ce umeti da te prihvati onakvu kakva jesi sa svim vrlinama i manama...
Sve najbolje...

Mima

22-08-2010 22:35h
Gospode kakve je gadosti uradio kad su se rastali za par meseci, da g anije uhvatila sa deckom?

JA*

23-08-2010 03:24h
Sta god da je razlog - bolje pre nego kasnije ........!

P.S.Ja 22 Avg 2010 @ ......preokret je 180 stepeni........360 je zatvoren krug -nema promene ;)
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: