Danijela Jankov: Bolelo je, ali preživela sam

Lepa voditeljka Danijela Jankov otkriva kako se pre tri meseca razvela od bugarskog voditelja i producenta Andreja Arnaudova i priznaje da je bivši suprug surovo iščupao ljubav iz njenog srca
5
1 / 6 Foto: Petar Đorđević

Voditeljka Danijela Jankov koja se zbog ljubavi prošle godine odrekla karijere na televiziji Fox, napustila rodni Beograd i preselila se u Bugarsku, pre tri meseca okončala je brak sa bugarskim producentom i voditeljem Andrejem Arnaudovim. Nakon nekoliko bajkovitih godina romanse koju su krunisali venčanjem prošlog septembra na Kalemegdanu, odnos dojučerašnjih supružnika vremenom je postao opterećen nesuglasicama, zbog čega je lepa voditeljka rešila da se razvede i vrati se u Beograd. Rastanak sa bivšim mužem doživela je samo nekoliko dana pre nego je sredinom maja sa osmehom na licu briljirala u ulozi domaćina muzičke manifestacije Balkan music awards, te niko tada nije mogao ni da nasluti da zgodna brineta prolazi kroz veoma bolan životni period.

- Posle godinu dana života u Sofiji vratila sam se u Beograd jer se Andrej i ja razvodimo - iskrena je Danijela koja ne krije kako joj je izuzetno teško da priča o krahu svog braka.

- To je moja intima i čak i da probam da sve objasnim ne bih uspela, zbog čega ću razloge zadržati za sebe. Ne umem da dajem licemerne izjave koje najčešće naglašavaju rastavljeni parovi poput nepomirljivih razlika ili oboje smo se složili da je tako najbolje… Ne mogu da izjavljujem takve gluposti! Postoji jedna pesma od grupe Tap 011 koja mi se vrti po glavi ovih dana, gde jedan stih kaže: Jer nema sile te da razdvoji dvoje u pravoj ljubavi! A mi smo se eto razišli - ističe voditeljka koja je u trenutku kada je Andreju izgovorila sudbonosno da verovala kako će njih dvoje zauvek biti zajedno.

- Udala sam se i mislila da će to biti za ceo život. Kada sam shvatila da neće, nije mi bilo lako. Volela sam ga od prvog do poslednjeg dana naše veze, a onda je on svojim postupcima i izjavama iščupao iz korena tu ljubav iz mog srca. Taj hirurški zahvat je boleo, ali eto preživela sam. I pošto me ovih dana mnogi pitaju zašto i kako, ja im samo kažem: Jeste razvodim se, kad može Britni Spirs, mogu i ja - objašnjava lepa Danijela, koja je za kratko vreme napravila zavidnu karijeru u Bugarskoj, ali je uprkos tome donela odluku da se vrati na domaće male ekrane.

- Moja televizijska karijera u Bugarskoj počela je kada sam učestvovala u tamošnjem popularnom šou-programu VIP Dance. Andrej je bio voditelj te emisije i pošto je tada bilo aktuelno naše venčanje, pozvali su me da učestvujem kao voditeljka iz Srbije i njegova buduća žena. Bilo je to predivno iskustvo za mene. Nisam izražen talenat za ples pa mi je bilo super i da nešto naučim, a i da se bugarska publika upozna sa mnom. Ipak, suštinski sam imala plan da tamo radim nešto na TV-u, mada sam intimno verovala kako je to nerealno. Onda je usledio poziv od NOVA TV i nisam mogla da poverujem da ću voditi program na drugom jeziku. U tom momentu sam već dobro govorila bugarski, ali jedno je da pričaš sa prijateljima, a drugo da vodiš emisiju - priča Danijela koja je u međuvremenu sklopila brojna dragocena prijateljstva u Sofiji, pa joj sada teško pada i to što se rastala od drugarica, ali i od svekrve koju, kako kaže, neizmerno voli.

- Već mi nedostaju moja partnerka Vihra sa kojom sam vodila emisiju Očajne domaćice, Jana Akimova učiteljica plesa u VIP Danceu i prvakinja Bugarske u latinoameričkim plesovima, prijateljice Svetla i Jana... Ali, najviše mi fali ćerka moje drugarice Vihre, Ava, koja je prošle nedelje napunila pet godina. Možda mi nećete verovati, nedostaje mi i moja divna svekrva, ali eto, život je još jednom pokazao koliko je nepredvidiv. Odlučila sam da je bolje i zdravije za mene da nastavim svoj život u Beogradu. Važniji mi je duševni mir od karijere, a posao će se naći i ovde. Kao i ljubav, nadam se - zaključuje lepa voditeljka.

Nikola Rumenić

makonda-tracker