ponovo u beogradu

Kada bi ispunila ovaj uslov, Srbija bi bi nenadmašna: Marija Karan objasnila zbog čega ne planira preseljenje iz Amerike

1

Jedna od najatraktivnijih srpskih glumica trenutno boravi u našoj zemlji zbog poslovnih obaveza, a već nekoliko godina živi u Americi.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Posle nekoliko godina pauze kada je reč o domaćim serijama, Marija Karan sa zadovoljstvom je prihvatila novu ulogu u kriminalističkoj seriji. Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović ispričaće nam uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog posebnog dorćolskog ugla.

 

Mama sa stilom: 3 kombinacije kojima je Marija Karan pokazala svoju modnu veštinu u punom sjaju (FOTO)

 

- Nažalost, dok je snimanje u toku ne smem da pričam o seriji niti o mojoj ulozi. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji i što imam priliku da radim sa divnom ekipom na jednom odličnom projektu - rekla je Marija Karan.

 

 

Love #Flowerstoflowers ❤️

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

 

Na pitanje da li bi mogla ponovo da živi u Srbiji, Marija je bila iskrena.

 

- Srbija je prelepa zemlja, i to je moja domovina. Volela bih da je to zemlja perspektive i budućnosti, onda bi to sigurno bila destinacija broj jedan da se živi u Evropi - rekla je ona, kojoj je po svemu sudeći lepše u Los Anđelesu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker