pun pogodak!

Teško da ćemo Kejt videti u ovakvom izdanju: Pipa Midlton bez trunke glamura, skupocenog nakita i vrtoglavih potpetica (FOTO)

0

Ukoliko ste mislili da suprugi milijardera Džejmsa Metjuza dani prolaze u doterivanju i ispijanju šampanjca, prevarili ste se.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Sestra vojvotkinje od Kembridža poznata je kao veliki atleta. Ova atraktivna tridesettrogodišnjakinja naporno trenira, a malo je poznato da redovno trči maratone, od kojih je najpoznatiji u kojem je učestvovala onaj kod Kineskog zida.

 

Ovo nisu očekivali od nje: Kejt Midlton priredila Pipi i ostatku svoje porodice neprijatnost koja je šokirala Britaniju (FOTO)

 

U slobodno vreme ona posebno uživa u vožnji bicikla, a paparacima u tim trenucima posebnu pažnju privlači njen autfit, budući da je reč o izdanju u kakvom retko imamo priliku da je vidimo.

 

Tako je pre nekoliko dana Pipa Midlton Metjuz vozila bicikl na ulicama Londona u crnim helankama, roze sportskoj majici i patikama za trčanje, a svi modni stručnjaci slažu se da je ovo sportsko izdanje pun pogodak!

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker