Lili Alen: Ušinuta trudnica

0
Nakon nezgodnog pada, britanska pop pevačica, voditeljka i glumica, Lili Alen, bila je prinuđenada zatraži hitnu medicinsku pomoć
foto: BANG
foto: BANG

Engleska pop zvezda Lili Alen, koja je početkom avgusta otkrila javnosti da njen dečko Sem Kuper i ona iščekuju prvo dete, saplela se u holu jednog prestižnog restorana smeštenog na čuvenom londonskom Pikadiliju. Međutim, pevačica nije odmah shvatila da se ozbiljno povredila, tako da je nakon poslovnog sastanka, otišla kući gde se obratila pratiocima svog Twitter profila.

- Saplela sam se u foajeu restorana The Wolseley. Kakav blam! Boli me članak na ruci – rekla je Lili, još uvek ne uzimajući bolne signale za ozbiljno.

- Jao! Boli me vrat! Znam da bi mnogi mogli ovde da ubace neku seksualnu aluziju, ali nije smešno. Vrat me baš jako boli. – dodala je pevačica nekoliko sati kasnije.

Kada je bol postao nepodnošljiv, dvadesetpetogodišnja trudnica je shvatila da ipak mora da zatraži pomoć lekara.

- Kod doktora sam. Ušinula sam se nakon jučerašnjeg pada – sutradan je opet twittovala pevačica koja je svoju karijeru izgradila baš putem socijalnih mreža kao što su MySpace i LastFM.

makonda-tracker