Krenula u obilazak

Žena svesna svoje slave, okruženja i lepote: Ovako se Vanesa Vilijams provodi u Crnoj Gori (FOTO)

0

Prva crna mis Amerike, koju je domaća publika malo bolje upoznala kao Vilheleminu Slejter u seriji "Ružna Beti", doputovala je danas na primorje Crne Gore gde je u lepom društvu uživala uz mediteranski obrok...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vanesu Vilijams s prijateljima i bratom Krisom, dok je uživala u jednom prestižnom restoranu u Morinju, "uhvatio" je paparaco Kurira. Lepotica se u najprirodnijem mogućem izdanju i dobrom društvu naveliko zahvaljivala konobarima na dobroj usluzi.

 

Životna priča - Vanesa Vilijams: Svaki kraj je novi početak

 

Glumica će, inače, nekoliko dana provesti na primorju, uz obilazak što više mesta. Danas je posetila i Porto Montenegro.

Iako ima 54 godine, bivša misica izgleda super. U restoranu je bila sa minimalno šminke, a izgleda lepše nego na ekranima. Potpuno je prirodna, vesela i pozitivna žena", rekao je izvor sa lica mesta.

Prošlo je mnogo godina od kraja serije: Beti, Hilda, Vilhelmina, Amanda... Gde su i šta rade likovi koje smo obožavali? (FOTO)

 

Vanesina poseta Crnoj Gori u još nečemu se razlikuje od putovanja drugih svetskih zvezda. Iako je svesna svoje slave - nije imala obezbeđenje koje je prati u svaku stopu.

 

1 / 5 Foto: Kurir
makonda-tracker