tiha voda breg roni

Strpljivo je čekala svojih 5 minuta, a onda mu servirala hladnu osvetu: Maestralan potez Melanije Tramp iznenadio i samog Donalda (FOTO)

1

Čuvena Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan uticaj sve više izlazi na površinu

foto: Profimedia

Poznato je da njen suprug nije od onih koji se lepo ponašaju prema ženama - tokom godina 16 žena ga je optužilo za seksualno napastovanje, brojni su primeri njegovog šovinističkog stava i izjava u javnosti, a bilo je očigledno i da se na isti način ponaša prema Melaniji - uporedno s pričama kako ju je ucenjivao da smrša nakon porođaja ili će je ostaviti, hodajući ispred nje kao da ga nije briga gde je, ili pak hladno se odnoseći prema njoj čak i pred medijima. Melanija je u tome svemu bila tiha, po strani, a tek na postavljena pitanja suptilno branila supruga.

 

Retro haljinom osvojila srca modnih kritičara širom sveta: Melanija ponela komad koji je zbog nje rasprodat u rekordnom roku (FOTO)

 

Još jedna stvar koja Slovenki ide u prilog je činjenica da je postala modna ikona - uprkos činjenici da niko nije želeo da je "obuče" za inauguraciju, a danas svi žele da kreiraju za nju. Ističe se specifičnim, prefinjenim i elegantnim individualnim modnim stilom, što Amerikance čini ponosnima.

makonda-tracker