Cela zemlja na nogama

Zaplet kakav niko nije očekivao: Još jedna briga nad glavom Vuka Kostića - Katarina Radivojević u drugom stanju? (FOTO)

0

Kakav zaplet! Katarina Radivojević neće biti u prvom planu, već će održavati trudnoću...

foto: Miloš Cetković, Mića Jović
foto: Miloš Cetković, Mića Jović

Serija "Ubice mog oca" u prvih deset nastavaka oborila je sve rekorde gledanosti. Svakako, još novih zapleta i misterioznih ubistava, ali i ljubavnih trzavica između glavnih likova nas tek očekuju!

foto: Youtube Printscreen

Pre svega, u drugoj sezoni koja se uveliko snima, javni tužilac Marija Radenković (Katarina Radivojević) neće biti u prvom planu zbog toga što mora da leži u bolnici i održava trudnoću, saznaje Kurir, za razliku od premijerne sezone u kojoj je imala strasnu romansu sa inspektorom Aleksandrom Jakovljevićem (Vuk Kostić).

 

Isplivali detalji: Rođeni brat Tamare Dragičević dobio ulogu u seriji Ubice mog oca (FOTO)

Posle saznanja da će dobiti dete sa ženom s kojom se povremeno viđao, inspektor Aleksandar Jakovljević ima još jednu brigu nad glavom. On i dalje nije sasvim načisto s tim da li je spreman da bude otac, preispituje se da li uopšte voli Mariju, a ona je sve vreme u bolnici."

foto: Instagram/printscreen

Tu će ključnu ulogu odigrati Elizabeta Đorevska (Aleksandrova majka Olja), koja će pokušati da ga ubedi da prizna dete iz vanbračne veze", kaže dobro upućen izvor.

Jedna od NjIH TRI će biti pun pogodak: Za ulogu Mirkove supruge u seriji Ubice mog oca traži se VRLO posebna glumica

 

Sudbina Marijine i Aleksandrove babe po svoj prilici neće biti poznata do kraja sezone, ukoliko se producenti ne predomisle u poslednjem trenutku.

 

Glumac iz serije Ubice mog oca rešava KLJUČNU misteriju: ON preuzima odgovornost za SVE što je učinio! (FOTO)

Za sada, u planu je da se Katarinin lik pojavljuje samo kad se snimaju scene u bolnici, kad joj Vuk dolazi u posete. Ko zna šta će producentima sve još pasti na um. Ono što je jedino sigurno jeste da gledaoce očekuju još uzbudljivije i neizvesnije epizode, zbog čega je ova serija na neki način i postala ultrapopularna", zakljuje sagovornik.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker