Eva Ras: Kad manijak uobrazi ljubav…

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

sweety

16-08-2010 12:45h
koliko god izgledalo sumanuto,verujem da treba da mu das sansu i da ostvarite ljubav dok ne bude kasno.tim pre sto medju vama nije bilo niceg,a on te se seca i voli te...znas li koliko ljudi bezuspesno traga za ljubavlju danas?

Tanja

16-08-2010 13:59h
E moj Sweety ili moja Sweety kako si glupa i nista o zivotu ne znas! Svaka cast Evi Ras na ponasanju prema ovom psihopati. Eva je jedna divna osoba i umetnik i pruzam joj punu podrsku i strasno mi je zao sto je u zivotu morala da prodje sve te nedace. Veliki pozdrav za Evu!

svetlana

16-08-2010 15:14h
puno poetike i dramatike kakvu danas ne srecemo...iako bizarna stvarnost,ne mogu a da ne primetim - ovo je zaplet dostojan velikih knjizevnih klasika...mozda je steta sto gospodin nema takta a eva strpljenja...steta sto se pojavljuje u najgorim trenucima, inace ko zna...mozda bi se dao naslutiti neki rasplet,kakav god.

eva najbolje zna. pomalo mi je smesno kada procitam reci koje su izasle iz njenih usta tipa "rekla sam mu da se nosi", "na najgrublji način odjebem"...nesto sto nikako ne mogu povezati sa njom...

Jelena

17-08-2010 01:31h
Ovo me jako podseca na film Ljubav u doba kolere...Kada Havijer Bardem dodje kod nje posle sahrane njenog muza....i voli je isto tako 50 godina....ali oni na kraju budu zajedno u dubokoj starosti...Evo,pusti coveka u stan,nece te pojesti..Bar je toliko zasluzio!:)

sweety

17-08-2010 10:21h
tanja mora da si mnogo isfrustrirana i da te u zivotu niko nije voleo.sad visim i zasto...

zorka

12-10-2010 15:35h
Evo...svaka čast..kad nisi bila sa Titom ne moraš ni sa psihopatom... ko ga šiša , kad se uvek pojavi u nevreme...čovek nema harizme i ne razume Evino prećutno ***NE**.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: