Uplašena

Nataša zabrinuta za bebino zdravlje: Pevačica hitno posetila lekara

1

Pevačica je uradila nešto zbog čega se vrlo brzo pokajala i veoma uplašila, te nije mogla dugo da se smiri.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nataša Bekvalac je sa dečkom Lukom Lazukićem učestvovala u moto-turi po Grčkoj a u tom trenutku nije bila ni svesna da je u blagoslovenom stanju.

Najlepše vesti nedavno su stigle iz doma pevačice koja je u drugom mesecu trudnoće.

 

Ona i njen dečko, poznati IT stručnjak Luka Lazukić sledeće godine dobiće bebu koja je kruna njihove višemesečne ljubavi. Međutim, kako "Blic puls" saznaje, pozitivan test na trudnoću istovremeno je obradovao i uznemirio Natašu.

 

Imaju dvostruki razlog za slavlje: Beba nije jedina lepa vest u životu Nataše Bekvalac

 

- Nataša je u Grčkoj posumnjala da je trudna, kada je i uradila test. Međutim, pošto je pre toga sa Lukom bila deo moto-ture na kojoj su motorom prešli stotine kilimetara po strmim stazama Grčke, ona se istog trenutka uplašila za plod. Svesna da se truckala, vozila velikom brzinom i sve vreme bila izložena vetru i suncu, shvatila je u sekundi kakvom se riziku prepustila ni ne sumnjajući da je trudna. U prvi mah je pokušavala da dođe sebi od sreće, ali je zabrinutost nadvladala njen osmeh, zbog čega je istog trenutka odlučila da prekine letovanje i da se vrati u Srbiju da bi otišla na pregled kod svog ginekologa - kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker