gest za divljenje

Par kakav svi žele da budu: Nikolina Kovač i Saša Kapor objavili fotografije s plaže, a sve je oduševio jedan predivan detalj (FOTO)

0

Jedan od najsrećnijih i najzaljubljenijih parova na našoj javnoj sceni svakako spada i u najatraktivnije.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nikolina Kovač i Saša Kapor već godinama uživaju u skladnom braku i beskrajnoj ljubavi, a za njihovu sreću najzaslužniji je njihov sinčić Nikolaj.

 

 

Iako je mama, popularna pevačica uspela je posle porođaja da povrati vitku figuru, koju već godinama uspešno održava, a njen izabranik svakako ide u korak s njom.

 

Zahvalni smo Bogu što smo živi: Prošle je dve godine od stravične nesreće, a pravda nije zadovoljena (FOTO)

 

 

Zahvaljujući redovnom vežbanju i pravilnoj ishrani, Nikolina i Saša su ovog leta glavne zvezde svake plaže na koju kroče!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 

Bračni par Kovač-Kapor trenutno uživa u zasluženom odmoru, a sa svojim pratiocima i prijateljima na društvenoj mreži Instagram podelili su interesantne fotografije nastale na plaži.

 

Kolumbijska Nikolina Kovač? Šakira inspiraciju pronašla među fotografijama naše muzičke zvezde (FOTO)

 

Na obema su pozirali zagrljeni, ali to nije najinteresantnije: posebnu pažnju privukla je činjenica da oboje izgledaju spremno za pistu!

 

 

Najviše komplimenata pobrala je lepa Nikolina, koja je odabrala efektan i jednostavan bikini crne boje. To, ipak, nije najzanimljivije na njima - za svoju novu tetovažu Nikolininog i Nikolajevog lika Saša je zaslužio ovacije!

makonda-tracker