naklon do poda

Bez trunke šminke i bez estetske hirurgije: Kristina Kovač pokazala kako žene zaista izgledaju u četrdesetim (FOTO)

0

Kompozitorka i pevačica Kristina Kovač oduvek je poznata po tome što se ne libi da bude otvorena u javnosti, a njen najnoviji mali podvig je nešto na šta ni najveće svetske zvezde ne bi bile spremne.

foto: Adria Media Arhiva
foto: Adria Media Arhiva

 

Možete li da zamislite Madonu kako pozira bez trunke šminke i celom svetu pokazuje kako zaista izgleda? Kraljica popa možda bi i objavila svoju fotografiju bez mejk-apa, ali ni tada ne bi bila iskrena i smela kao srpska umetnica Kristina Kovač, koja nikada nije išla pod nož, a opet je poznata, između ostalog, i po lepoti.

 

Kristina Kovač: Dirljiva i potresna priča o pronalasku ljubavi

 

Kristina trenutno boravi na moru, gde sa svojom porodicom uživa u lepom vremenu i još boljem raspoloženju, pa je napravila nekoliko sjajnih fotografija.

 

 

Ni na jednoj od njih Kristina nema šminku - baš kao sav normalan svet na letovanju. I na svakoj od njih izgleda kao zdrava i srećna žena koja može samo da se ponosi svojim izgledom.

 

Ponosna pripadnica reda prirodnih matorki. Hej, živa sam, voljena i još sposobna da sanjam, malo li je?", napisala je Kristina u opisu jedne fotografije.

 

 

makonda-tracker