bol na bol

Nesreće i tragedije ne zaobilaze Editu i Indi Aradinović: Pevačice izgubile rođenog brata koji je bolovao od Daunovog sindroma (FOTO)

0

Folk pevačica Indira Aradinović Indi prošla je kroz teško detinjstvo, ali su ružne stvari nastavile da se događaju i narednim životnim fazama.

 

- Posle Editinog rođenja, mama je dobila miome. Njen lekar je smatrao da nije ništa strašno i da nema potrebe da dolazi na kontrolu. Nakon nekoliko godina javio joj se bol, dobila je visoku temperaturu i groznicu. Saznala je da ima tumor dojke. Sad je dobro, ali je poluinvalid, bez jedne dojke - otkrila je Indi u jednom intervjuu i dodala:

 

Sad je jasno od koga su Indi i Edita nasledile lepotu: Upoznajte Floriju, majku sestara Aradinović (FOTO)


- Operisana je pre tri godine i to je veoma teško podnela. Prošla je kroz pakao, a mene i Editu je poštedela. Nije dala da idemo s njom na hemoterapiju. Nije htela dodatno da patimo. Mene je Bog u tom momentu pogledao. Imala sam posla, mogla sam da zaradim za lekove i operacije. Edita i ja smo sve to izgurale. Mama jednom godišnje mora na zračenje i moli se da joj se bolest ne vrati - ispričala je svojevremeno folk pevačica.

makonda-tracker