FOTO

Nije upućena Viktoriji: Emotivna poruka Dejvida Bekama kojom je raznežio i najtvrđa srca

0

Nekdašanji fudbalski as Dejvid Bekam poslednjih dana je u žiži javnosti jer u njegovom, naizgled idiličnom braku, postoji velika kriza.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poslednjih dana jedan od najomiljenijih selebriti parova ima probleme u braku, a njihove razmirice ne mogu se sakriti od javnosti.

 

Dok svi spekulišu o tome da li će Dejvid i Viktorija uspeti da izglade odnose ili ne, emocije koje je nekadašnji fudbaler pokazao, mnoge su raznežile.


Bruklin sprečio veći skandal: Viktorija sve teže toleriše Dejvidovo ponašanje – a nisu joj drage ni slavne lepotice s kojima se druži

 

Čini se da novi bračni skandal nije uticao na Bekamovo raspoloženje jer je njemu juče bio veoma poseban dan. 

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

Naime, poznato je koliko je Dejvid posvećen svojoj deci i kako sa njima ima veoma drugarski odnos. Miljenica mu je svakako ćerkica Harper kojoj ne može ništa da odbije. Ovakav odnos prema svojim naslednicima nekadašnji sportista imao je i od koga da nauči.

 

Tatina ćerka: Dejvid Bekam i njegova mezimica u zabavi koju ne smete da propustite (VIDEO)

 

Bekam je i danas kao odrastao i zreo čovek veoma vezan sa svog oca. Kako je njegovom ocu Tedu juče bio 69 rođenan, slavni sportista podstaknut emocijama podelio je sa fanovima jedan veoma dirljiv trenutak iz najranijeg detinjstva. Fotografija na kojoj je u očevom naručiju za krakto vreme bukvalno je osvojila društvene mreže.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

 

 

makonda-tracker