drama u grčkoj

Ćerka našeg proslavljenog fudbalera izazvala tešku saobraćajnu nesreću

0

Ćerka bivšeg fudbalskog reprezentativca naše zemlje, Darka Kovačevića, dvadesetjednogodišnja Stela, izazvala je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je bilo i teže povređenih, javljaju grčki mediji.

foto: Prinscreen/facebook
foto: Prinscreen/facebook

Kako navodi grčki "Espreso", koji je razgovarao sa ocem jednog od Stelinih drugova, Kovačevićeva ćerka je vozila luksuzni auto koji je navodno u vlasništvu njene majke, a u kom je bilo još troje mladih.

 

- Stela je bila za volanom, pored nje drugarica, a iza je bio moj sin, sa još jednim drugom. Imam dokaz da je ona vozila pod uticajem alkohola, pronađeno joj je 0,75 promila u krvi, kako su to nadležni organi utvrdili. Moj sin Aleksandro mi je rekao da je Stela razvila ogromnu brzinu, onda odjednom izgubila kontrolu nad vozilom, popela se na ivičnjak, pa udarila u drugi automobil, u kome je bila jedna žena - rekao je otac Aleksandra Vasiliua.

 

Grčki mediji javljaju da je povređeno sve troje saputnika Stele Kovačević, ali i žena u drugom vozilu. Ona je, navodno, operisana u privatnoj bolnici, što je platila porodica našeg nekadašnjeg reprezentativca.

makonda-tracker