podsetnik

Sa njom je varao Ivanu, a posle nje je zavoleo Melaniju: Ovako izgleda bivša žena Donalda Trampa na koju je zaboravio ceo svet (FOTO)

0

Marla je američka filmska i televizijska glumica čija je veza sa Trampom počela burno u vreme dok je on bio u braku sa Ivanom Tramp. Simpatična gospođica Mejpls bila je i glavni krivac za njihovog razvoda, a njena svadba sa Donaldom bila je veliki medijski spektakl

1 / 3 Foto: Profimedia

Sudbnonosno "da" rekli su pre 24 godine, 1993. dobili su i ćerku Tifani. Brak nije dugo potrajao, pa su se razveli 1996. U biografiji Marle Mejpls i dalje je najvažnija stavka udaja za Donalda Trampa. Bivša manekenka i učesnica i Mis Džordžije 1993. posle razvoda imala je samo reči hvale za bivšeg supruga. Bila je izričita u tome, uprkos glasinama o preljubi, da je nikada nije prevario.

 

Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Evropu: Stručnjaci otkrivaju šta se desilo između Melanije i Donalda Trampa

 

Naglašavala je često i da je njihova ćerka Tifani ponosna što nosi prezime Tramp. U ovo drugo niko ni ne sumnja jer je najmlađa naslednica američkog predsednika veoma bliska sa ocem. Marla danas živi na relaciji Amerika-Italija, gde je ove godine učestvovala u takmičenju "Dancing With The Stars". Sjajno izgleda, linijom i danas može da doskoči modnim izazovima sa početka karijere.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

makonda-tracker