podsetnik

Sa njom je varao Ivanu, a posle nje je zavoleo Melaniju: Ovako izgleda bivša žena Donalda Trampa na koju je zaboravio ceo svet (FOTO)

0

Marla je američka filmska i televizijska glumica čija je veza sa Trampom počela burno u vreme dok je on bio u braku sa Ivanom Tramp. Simpatična gospođica Mejpls bila je i glavni krivac za njihovog razvoda, a njena svadba sa Donaldom bila je veliki medijski spektakl

foto: Prodfimedia
foto: Prodfimedia

Donald Tramp ženio se tri puta. Prvi put Ivanom Tramp, drugi sa Marlom Mejpls, a treći sadašnjom suprugom Melanijom Tramp. Sva tri venčanja nekada kontroverznog milijardera, a danas ništa manje kontroverznog predsednika Amerike, pomno su ispraćena. Veliko medijsko intereosvanje i danas prati i njegovu bivšu partnerku i prvu damu SAD, jedino je druga žena Trampa na tom polju ostala pomalo zaboravljena. Ali ta situacija se možda uskoro promeni.

 

Njega je volela pre Donalda: Ovo je bivši dečko Melanije Tramp i otkriva SVE DETALJE njihove veze (FOTO)

 

Marla je američka filmska i televizijska glumica čija je veza sa Trampom počela burno u vreme dok je on bio u braku sa Ivanom Tramp. Simpatična gospođica Mejpls bila je i glavni krivac za njihovog razvoda, a njena svadba sa Donaldom bila je veliki medijski spektakl.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker