Blizu porodičnog doma zanosne glumice

Udala se Leticija Kasta: Sve tajne ceremonije održane daleko od očiju javnosti na ostrvu Korzika (FOTO)

0

Par već dve godine uspeva da svoju vezu drži van svakog domašaja javnosti, pojavljujući se vrlo retko u društvu jedno drugog na premijerama, koktelima, zvaničnim događajima...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Leticija Kasta izgovorila je sudbonosno da velikom zavodniku Luisu Garelu.

foto: Profimedia

Ovaj podjednako čaroban, neobičan ali odličan glumac javnost je zavolela još davne 2003. godine kada je glumio u Bertolučijevom filmu "Sanjari".

 

Atraktivna glumica ne prestaje da intrigira: Eva Grin otkriva kako se snimaju vrele ljubavne scene (FOTO, VIDEO)

 

Tajna ceremonija venčanja održana je na ostrvu Korzika, blizu porodičnog doma zanosne glumice koja je u toj kući odrasla, piše Elle. Njihov zajednički stil je (za sada) vrlo neutralan, jednostavan, ali to se može opravdati činjenicom da je par želeo punu privatnost, te da intimu sačuva od drugih izgledajući prilično skromno.

 

A post shared by Voici (@voici_mag) on

Čak i u Kanu, par se nije pojavio zajedno iako je Kasta prisustvovala premijeri najnovijeg filma Garela, "Redoubtable" u kome Luis glumi legendu francuske kinematografije, Godara.

 

Birao je karakterne, pa zato obožavamo njegove filmove: Žene koje je voleo Žan-Lik Godar (FOTO)

 

Inače, i Kasta i Garel imaju jak modni pedigre iza sebe. Leticia je bivši Victoria’s Secret Angel i muza Sen Lorana i Đanfranka Ferea, jedna je od najuspešnijih modela iz devedesetih kada je mahom samo radila revije i snimala editorijale pre nego što je uplovila u filmski svet.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Garel se takođe oprobao u modelingu, pozirajući u kampanjama za Valentinov Uomo parfem, ali se ipak preusmerio ka filmu.

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on

 

makonda-tracker