totalno drugačija mlada

Šuška se da neće nositi venčanicu, već ŠORTS: Šokantni zahtevi Pipe Midlton pred venčanje (FOTO)

0
Uzbuđenje u Velikoj Britaniji poslednjih dana, uoči udaje najpoznatije ostrvske buduće mlade Pipe Midlton, sve je veće. Ona će 20. maja reći sudbonosno "da" svom izabraniku Džejmsu Metjuzu, bivšem profesionalnom vozaču sportskih automobila i bogatom nasledniku. Sestra Kejt Midlton, vojvotkinje od Kembridža, strogo je birala zvanice, a lista nepoželjnih izazvala je brojne komentare. Neki su i dalje šokirani.

A njena prva "žrtva" sa spiska je američka glumica Megan Markl, devojka princa Harija. Istina, Harijevim izborom nije bila najzadovoljnija ni britanska kraljica, ali mediji su odmah prokomentarisali da se Pipa na ovaj potez odlučila da joj filmska zvezda ne bi "ukrala šou".

 

Unela razdor u kraljevsku porodicu: Odluka Pipe Midlton nikome nije jasna (FOTO)

 

A onda je "rezanje" nastavljeno. Sa spiska je skinuta i manekenka i TV zvezda Vog Vilijams, devojka mladoženjinog rođenog brata Spensera Metjuza.

 

"Pipa smatra da Vog i Spenser još uvek nisu u ozbiljnoj vezi, pa ne bi bilo primereno da ona dođe s njim posle samo nekoliko meseci zabavljanja. Uz to, ne želi da je zaseni bilo koji TV selebriti, to je ipak njen dan", rekao je novinarima jedan član Pipinog tima za organizaciju svadbe.

makonda-tracker