Svadbarsku trpezu u nedeljama pre venčanja pripremao je čuveni kuvar Jakov Stablović. On je vodio ekipu od 80 ljudi, a štab mu je bio smešten u zgradi Stranke srpskog jedinstva. Bio je zadužen za sve - od jelovnika na svadbenom ručku u hotelu, do najsitnijih detalja, kao što su kutije s rezervnom žicom za vezivanje zastava na džipovima koji su išli po mladu.
Svakoga dana tokom priprema susretao sam se, razgovaro telefonom ili razmenjivao poruke pejdžerom u proseku s 50 ljudi. S Cecom i Arkanom imao sam stalan kontakt i upoznavao ih sa onim što smo uradili. Nisu imali nekih posebnih želja, osim što su insistirali da se klonimo kiča i da sve bude dostojanstveno", sećao se kasnije Stablović.
Služeni su najraznovrsniji specijaliteti, pio se najkvalitetniji francuski konjak. Mladenačka torta imala je pet spratova i 70 kg. Ukupan ceh, prema pisanju medija, izašao je oko 100.000 maraka.
Snimanje svadbe organizovao je režiser Miroslav Aleksić, svojevremeno nagrađivani režiser državne televizije koji se nekoliko godina ranije upoznao s Arkanom. Aleksić je ceo tok svadbe snimao s pet pokretnih kamera. Ukupno je snimljeno oko 30 sati materijala od koga je kasnije sačinjena kaseta u trajanju od 90 minuta.