oglasila se i mlada

Njeno venčanje bilo je veća vest čak i od novogodišnjih koncerata: Evo šta je prvo što je Danica Karić rekla nakon svadbe godine (FOTO)

0
Bivša članica muzičke grupe D'n'D i ćerka Bogoljuba Karića stala je na ludi kamen minulog vikenda, a iako je njeno venčanje bilo glavna tema medija - ona se sve do sad nije oglašavala.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Dana Karić i njen izabranik Nikola Stoilković zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u novogodišnjoj noći, a sklapanje braka proslavili su glamuroznom proslavom.

 

Trenutak zbog kojeg su mladenci nakratko bili u drugom planu: Svadba Dane Karić pamtiće se i po jednoj romantičnoj prosidbi (VIDEO)

 

Njihove zvanice uživale su u luksuznom slavlju na kojem se mislilo na svaki detalj, pa ne čudi što su mediji i pre i nakon svadbe danima pisali o ovom venčanju.

 

Iako je njena svadba privukla mnogo pažnje, Dana se nakon proslave nije oglašavala - sve do sada, kada objavila fotografiju s venčanja i zahvalila se svima koji su učinili da ovo bude veče za pamćenje.

 

 

A photo posted by Dana Karic (@danakaric) on

Hvala svima što su doprineli tako divnoj atmosferi! Bilo je magično! Puno ljubavi i radosti! Nikola i ja, i naši divni kumovi!" napisala je Dana.

 

 

makonda-tracker