Veliko slavlje posle crkvenog venčanja

Marko Rokvić: Još se odmaram od svadbe

0
Pevač Marko Rokvić i njegova supruga, blogerka Sara Oster, proteklog vikenda razmenili su bračne zavete pred Bogom, a zatim priredili veliku proslavu kojoj je prisustvovala cela porodica, kao i Marinkov sin iz prvog braka, koji je ovim povodom došao iz Amerike
foto: Dragana Kadić


Stariji brat Nikola nije krio sreću zbog ovog intimnog čina kojem je prisustvovao.

 

- Marku i Sari poželeo sam mnogo zdravlja, sreće i ljubavi u zajedničkom životu, i da pored Despota imaju bar još dvoje, troje dece – rekao je Nikola za Kurir.


Mladenci nisu skidali osmehe s lica, a čini se da je najuzbuđeniji na venčanju bio maleni Despot koji je osmatrao šta se oko njega dešava.

 

foto: Dragana Kadić


- Naš sin je malo plakao u crkvi jer nije znao šta se događa, ali ipak je bio dobar – s osmehom komentariše mladoženja koji se već priprema za novo slavlje jer će za mesec dana obeležiti sinovljev prvi rođendan.

 

foto: Dragana Kadić


Sara je blistala u elegantnoj venčanici kreatorke Tijane Žunić, u kojoj je izgledala poput princeze, sa romantičnom raspuštenom kosom, dok se Marko držao oprobanog recepta sa crnim smokingom i leptir-mašnom, što je upotpunilo njegov markantan izgled za koji je bio zadužen kreator Saša Vidić.

makonda-tracker