zajedno i u dobru i u zlu

Kraljevsko venčanje iz snova: Svi detalji ljubavne bajke! (FOTO)

0
Ljubica Ljubisavljević i princ Mihailo Karađorđević će 23. oktobra izgovoriti sudbonosno da. Kako će izgledati njihovo venčanje i zajednički život, otkriva buduća mlada.

 Bilo mi je važno da haljina bude prigodna za crkveni obred, ali i da bude u skladu s mojim stilom i ličnošću. Nisam želela da na taj dan obučem nešto što apsolutno nisam ja.

 

Kraljevsko venčanje osmišljeno je kao spoj tradicionalnog i modernog, a svečanosti će prisustvovati uvažene zvanice iz zemlje i inostranstva, kao i članovi kraljevske porodice.

Crkveni obred će se održati prema svim pravoslavnim crkvenim pravilima, a tokom dana će biti i naših tradicionalnih običaja. Želeli smo da našim gostima iz inostranstva pokažemo kako izgleda venčanje u Srbiji, tako da nismo hteli da se odreknemo tradicije", priča dalje Ljubica.

 

Nakon sudbonosnog „da“ mladenci će nastaviti da žive u Beogradu.

Mihailo je odrastao na selu nadomak Londona, a s obzirom na to da sam i ja odrasla u seoskom okruženju, oboje smo detinjstvo proveli u prirodi, pa nas vuče da svoj život započnemo nadomak grada. Mihailo već neko vreme živi u Srbiji, a ja sam imala želju da ostanem u našoj zemlji, tako da s nama nije ni bilo dileme gde ćemo živeti. Imamo želju da sagradimo kuću na lepom imanju gde bismo mogli da imamo konje i uživamo u prirodi - kaže Ljubica Ljubisavljević.

foto: Promo

 

makonda-tracker