slavlje na belom dvoru

Veliko kraljevsko venčanje u Srbiji: Hoće li Kejt Midlton i princ Vilijam igrati u kolu usred Beograda?

0
Princ Mihailo Karađorđević, sin princa Tomislava i britanske princeze Linde, nakon građanskog venčanja sa Ljubicom Ljubisavljević u Londonu napraviće pravu srpsku svadbu u Belom dvoru.
foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Kako javljaju domaći mediji, 23. oktobar zakazano je venčanje u Belom dvoru, a pripreme za kraljevsko slavlje je u završnoj fazi.

Prinčevski par Mihailo i Ljubica izuzetno ceni i voli Srbiju i srpske običaje. Goste iz sveta će poslužiti srpskim specijalitetima, a celokupna organizacija venčanja osmišljena je u Srbiji. Mladenačka torta na više spratova biće napravljena u Pančevu, vino stiže sa Oplenca, biće to pravo srpsko venčanje i visoke zvanice iz sveta imaće šta da vide i da nauče", kaže izvor iz kraljevske porodice.

Venčanje u kraljevskoj porodici: Upoznajte Ljubicu, izabranicu Mihaila Karađorđevića (FOTO)

 

Prema njegovim rečima, prestolonaslednik Aleksandar je sam ponudio bračnom paru da se venča u Belom dvoru i da tako započne zajednički život.

Princ Mihailo, unuk kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića koji je rođen u Londonu, reći će „da“ Ljubici Ljubisavljević, diplomiranoj farmaceutkinji iz Beograda.

 

Kako je princ Mihailo ranije govorio za medije, njih dvoje zbližila je ljubav prema konjima.

 

makonda-tracker