zaljubljeni par

Ivana Pavković i Petar Mitić presrećni podelili prve utiske: Venčanje sam izdržala muški (VIDEO)

0
Mladi pevači izgovorili su juče sudbonosno "da" u Hramu Svetog Vladimira Jovana u naselju Braća Jerković, a s nestrpljenjem očekuju i dolazak prinove. Po izlasku iz crkve oni nisu mogli da sakriju uzbuđenje i emocije.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Pred oko 50 gostiju, mladi bračni par zakleo se pred bogom na večnu ljubav, a svadbeno veselje nastavljeno je u jednom prestoničkom restoranu.

 

Posle svečanog čina, mladenci su napustili crkvu i sa osmehom na licu stpljivo se fotografisali sa rodbinom i prijateljima, koji su im poželeli dugovečan brak.

 

Dan koji će pamtiti zauvek: Najlepši trenuci sa venčanja Ivane Pavković i Petra Mitića u Crkvi Svetog Jovana Vladimira (FOTO)


Izdržala sam muški! Hvala bogu da nije bilo toplo, pa sam tih tridesetak minuta, koliko je trajalo venčanje, uspela da izdržim bez problema", rekla je Ivana.

 

Dok je zaljubljeno gleda, njen sada već suprug Petar dodaje da je Ivana bila zadužena za kompletnu organizaciju slavlja.

 

O svakom detalju je vodila računa. Baš sam ponosan na nju. Nismo imali tremu, možda malo unutra dok je trajao sam čin, ali sve je prošlo u najboljem redu. Tradicionalisti smo, zato smo izabrali i da se venčamo u crkvi", objašnjava mladoženja.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Ostatak teksta, kao i fotografije i video snimak pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker