Detalji koje ste propustili

Ekskluzivno, Story u Veneciji: Svadba decenije iz ugla naše novinarke i fotografa - kako smo venčali Anu i Švajnija! (FOTO, VIDEO)

4
Sa naših prostora, jedino su novinari i fotografi na nivou kompanije Adria Media grupe, prisustvovali ceremoniji venčanja poznate teniserke Ane Ivanović i izabranika njenog srca, slavnog fudbalera Bastijana Švajnštajgera. Ludu avanturu Ljiljane Stanišić i Damira Dervišagića pročitajte u nastavku...
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Venčanje Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajegra bio je događaj o kome i dalje priča ceo svet, a za mene i Damira pravi doživljaj i avantura.

 

foto: Ljiljana Stanišić, Damir Dervišagić

U akciju smo krenuli čim smo se smestili. Prva misija je bila "obrađivanje" zaposlenih u hotelu gde su mladenci bili smešteni. Nije bilo lako. Ulazak u hotel u kome je boravak dozvoljen samo gostima koji u njemu odsedaju je nemoguća misija, ali ne i za mene i Damira.

 

Jeste da sa cvećem u kosi nisam ličila na Aninu sestru od tetke iz Srbije, ali je upalilo. Recepcioner je u to poverovao, a dok je proverio nama je bilo jasno da smo na pravom mestu.

 

foto: Ljiljana Stanišić, Damir Dervišagić

Iako smo potvrdili informaciju zbog koje smo zapucali u Veneciju nije sve išlo kako smo zamislili.

 

( Ljiljana Stanišić i Damir Dervišagić )
makonda-tracker