čestitamo

Udala se Katarina Ostojić: Na svoj rođendan izgovorila sudbonosno "da", jedan zahtev za goste sve je iznenadio

0

Sve zvanice, pa i sama mlada bile su obučene u crno

UDALA SE KAJA OSTOJIĆ PO 4. PUT
UDALA SE KAJA OSTOJIĆ PO 4. PUT foto: Instagram / kaya_ostojic

Pevačica Katarina Ostojić Kaja po četvrti put je izgovorila sudbonosno "da". Ovog puta na večnu ljubav zavetovala se svom dugogodišnjem partneru Milošu Čujoviću.

 

Intimna ceremonija održana je u jednom poznatom restoranu na Kosmaju, daleko od gradske gužve. Kaja je uzela njegovo prezime, a nakon ceremonije je za "Blic" otkrila da je za nju danas poseban dan.

 

- Moje rođendane više ne slavim, današnji dan je u znaku našeg venčanja i našeg poznanstva koje traje 16 godina. Simbolično smo sve obavili na moj rođendan - rekla je Kaja.

Kaja je danas imala dvostruki razlog za slavlje. Osim što je po četvrti put rekla "da", Kaja je danas proslavila i svoj 41. rođendan.

 

Gosti su se daleko od očiju javnosti zabavljali uz muziku koju je puštao di džej, a srećni mladenci cele večeri nisu skidali osmeh sa lica. Ono što je iznenadilo mnoge česte činjenica da je Kaja bila obučena u dugu crnu haljinu, a gosti su morali da ispoštuju dres kod.

 

Naime, svi su na venčanje došli u crnim toaletama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

- Nisam sujeverna, sve je crno, imala sam i crni veo, ali sam ga skinula - rekla je ona, a zatim dodala:

 

- Jako sam ponosna na dekoraciju i goste i na sve što se desilo danas i što se desilo. Zajedno smo odlučili da di-džej bude na svadbi, on sluša neku drugu vrstu muzike. Nisam htela da se moji gosti dohvate mikrofona, nije mi to lepo. Moje kolege koji su tu će isključilo da uživaju. Moj muž i ja ne komuniciramo rečima više, samo pogledima - izjavila je Kaja, prenosi Blic.

 

Podsećanja radi, Kaja se pre ovoga udavala tri puta. Iz prvog braka sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam godina.

 

Bonus video:

Kaja uživa sa dečkom 

 

makonda-tracker