holivud na balkanu

Nenadmašan stil, čuvena srpska pevačica i LJUBAV: Venčanje Peđe Stojakovića i Aleke Kamile i dalje se dobro pamti

0

O detaljima venčanja Predraga Stojakovića srpski i grčki mediji su danima pisali do poslednjeg detalja

Peđa Stojaković i Aleka Kamila u braku su od 2006. godine
Peđa Stojaković i Aleka Kamila u braku su od 2006. godinefoto: alekakamila, Instagram

Čuveni srpski košarkaš Predrag Peđa Stojaković je vrlo mlad prešao iz Crvene zvezde u grčki PAOK, gde je godinama nastupao pre nego što je postao jedna od najvećih NBA zvezda.


Zbog toga je njegov dom dugo bio prelepi Solun, u kom je pronašao i ljubav svog života – suprugu Aleku Kamilu, poznatu grčku manekenku.


Njihova veza privlačila je mnogo pažnje srpskih i grčkih medija početkom dvehiljaditih godina, par je ljubav krunisao brakom 2006. godine, na ceremoniji koju su Grci proglasili "venčanjem decenije".

 

Peđa Stojaković i Aleka Kamila u braku su od 2006. godine
Peđa Stojaković i Aleka Kamila u braku su od 2006. godinefoto: OK Magazine

Peđa i Aleka izgovorili su sudbonosno "da" u jednoj solunskoj pravoslavnoj crkvi, a nakon venčanja organizovano je i krštenje njihove šestomesečne ćerke Mile.

 

Kako se pisalo, za svadbu je potrošeno oko 100.000 evra, a par je bio vrlo elegantan – dok je košarkaš nosio klasično crno odelo i belu košulju, njegova supruga je odabrala nesvakidašnju venčanicu, odnosno romantičnu belu halter-haljinu sa čipkom i efektnim okovratnikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)


Stojakovićima su, inače, kumovi na venčanju bili tadašnji Stojakovićevi saradnici – bračni par Vilotis, a s njima su se veselili Vlade Divac, Dragan Tarlać i mnoge druge poznate ličnosti iz sveta sporta. Za dobro raspoloženje bila je zadužena pevačica Danijela Vranić, koja je tih godina važila za kraljicu provoda i splavova.


Peđa i Aleka tada su već imali i sina Andreja, a kasnije su dobili i sina Maksima.

 

 

makonda-tracker