skromno i bez pompe

Detalji venčanja Miroslava Raduljice: Nema skupih automobila, ručak u manastiru, a evo šta je bila njihova najveća želja

0

Poznati košarkaš oženio je dugogodišnju devojku i oni su u krugu porodice obležili ovaj radostan dan 

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkaš Miroslav Raduljica i odbojkašica Tamara Ignjić venčali su se danas u manastiru Jovanje.

 

Za venčanje gotovo niko nije znao, jer to je bila želja mladenaca. Oni su želeli skromno venčanje, bez mnogo pompe, televizijskih kamera i fotoaparata.

 

 

Jedan od najlepših trenutaka u životu ovaj par je proslavio u krugu porodice, a ono čemu se niko nije nadao jeste da će čitava ceremonija biti održana u samom manastiru.

 

Nakon što su se mladenci zakleli na večnu ljubav pozvali su goste da im se pridruže na svečanom ručku. Oboje nisu skidali osmeh sa lica, a posebno su bili srećni što su uz njih porodica i ljudi koji ih istinski vole. 

 

 

- Ovo je bila njihova najveća želja, da u tako bitnom danu budu samo sa ljudima koji im mnogo znače. Atmosfera je bila i više nego pozitivna, a gosti su međusobno komentarisali da je ovo najlepše venčanje na kom su ikada bili - rekao je izvor za Blic.

 

Njih je venčao  venčao brat Miloša Bikovića, iguman Mihailo. Proslavljeni košarkaš je veoma pobožan i često dolazi u manastir Jovanje koji se nalazi u blizini Valjeva.

 

Miroslav Raduljica
foto: Instagram

 

Raduljica je ranije gostujući u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”, govorio o veri.

 

- Vera je nešto iznutra. Jasno je da tetovaže i sve ostalo nije po veri, ali mislim da je najbitnije ono unutra. Kako se čovek ponaša i kako se odnosi prema drugima. Jer vera pomaže da budeš pre svega dobar sam sa sobom, a onda prema drugima. Možda sam i ja negde pokušavao ceo život da dokažem da je moguće i imati tetovaže i čitati knjige. Imati tetovaže i bradu i pomoći komšinici da ponese kese. Možda izgleda da su to nepomirljive stvari, a u stvari je sve prosto. Čovek bi trebalo da sluša samo svoje srce i da kroz veru ispolji sebe prema drugima. Ne može se gledati obrnuto. Spoljašnjosti prema unutra - rekao je Raduljica.

 

 

makonda-tracker