slavlje

Zakazano venčanje — njemu će izgovoriti sudbnosno DA: Udaje se BIVŠA DEVOJKA LUKE JOVIĆA

0

Priprema se  veliko veselje u njihovom domu...

foto: Instagram
foto: Instagram

Bivša devojka Luke Jovića, Anđela Manitašević, izgovoriće sudbonosno "da" fudbaleru Nemanji Brankoviću sa kojim ima ćerku Lolu.

 

 

Nemanja je, inače, fudbaler i sin legendarnog atletičara Slobodana Brankovića, koji trenutno obavlja funkciju direktora atletskog saveza.

 

Kako Telegraf.rs saznaje, veliko svadbeno veselje zakazano je za 5. jun u jednom prestoničkom restoranu za više od 200 zvanica.

 

— Nemanja i Anđela su imali emotivnu veridbu prošle godine kada ju je on zaprosio na Kalemegdanu. Tada su se dogovorili da svadbu organizuju ove godine. Anđela se nedavno porodila, pa će i njihova ćerka prisustvovati svadbi — govori izvor za Telegraf.rs i dodaje:

 

 

— Zajedno su učestvovali u organizaciji venčanja. Po Anđelinoj želji, sala će biti posebno dekorisana prirodnim cvećem, dok će goste zabavljati orkestar Aleksandra Sofronijevića, na čemu je insistirao Nemanja — završava izvor.

 

Njih dvoje su već više od 2 godine u emotivnoj vezi. Sredinom februara su dobili ćerku, a dali su joj umiljato ime Lola. Podsetimo da je Anđela prethodno iz ljubavi sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem dobila sina Davida. 

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker