progovorio o NAJBOLNIJOJ TEMI

"TO SU BILE NJENE POSLEDNJE REČI": Šako Polumenta otvoreno o najvećem GUBITKU, a evo zašto se razočarao u KOLEGE

0


Tri meseca nakon smrti majke, Šako Polumenta odlučio je da se vrati na javnu scenu

foto: FILIP PLAVČIĆ
foto: FILIP PLAVČIĆ


Pevač je skupio snagu i rešio da nastavi dalje, ali je priznao da se tokom teških dana razočarao u mnoge kolege, jer, kako kaže, nisu bile tu kada mu je bilo najteže.

 

- Ne bih voleo da ispada kako sad ja nešto kukam, ali počeo sam da pevam isključivo zbog majke. Njene poslednje reči bile su: Ne smeš da staneš. Za moju ljubav nastavi da radiš ono što najbolje znaš. Da nije bilo toga, ne bih se možda ni vraćao na scenu. Ovo je za mene junaštvo - rekao je Šako za Svet.

 

- Gubitak majke je nenadoknadiv. Ne mogu da verujem da je to tolika bol, toliko razaranje. Evo tri meseca ja svakog dana mislim na nju, gledam slike u telefonu. Ne mogu to da promenim jer je duboko u meni, ali ne volim da pričam na ovu temu. Bilo mi je jako teško kad sam uzeo mikrofon, ali kada sam video koliko je publike došlo da me podrži, sve je bilo drugačije. Davnih dana sam obezbedio egzistenciju i sve što sada radim je zbog publike, ljudi koji me vole, koji su uz mene čitav život, čak i u onoj nametnutoj aferi - rekao je Šako, a potom se osvrnuo na kolege koje u teškim trenucima nisu bile tu za njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zar ima nesto gore od cekanja... Samo NADA da te ne ostavi... Ja se nadam izdrzat ces i vratices se.

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on

 

 

- Ološi od pevača, kukavice, znali su da se grebu za trenutak slave, a kada je trebalo da mi izjave saučešće... Devedeset odsto kolega koji su kod mene i jeli i pili, sedeli i kojima sam pomogao u karijeri nije mi izjavilo saučešće - rekao je pevač, pa između ostalog dodao:

 

- Gde su bili kad mi je majka umrla? U to vreme dešavaju se sve neke ženidbe po Beogradu, svi poznati od novinara do pevača su tamo, niko se nije ni osvrnuo na mene, a kako sam ih sve dočekao i ispoštovao... - zaključio je Šako.

 

 

makonda-tracker