izgledala je prelepo

PLAVE BOJE, NEVEROVATNO GLAMUROZNA: Sećate li kako je izgledala venčanica Nikoline Pišek? (FOTO)

1

Nikolina Pišek udala se za Vidoja Ristovića 2013. godine u Monte Karlu, a njihovo luksuzno venčanje i dalje se pamti...

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Nedavno je javnost obaveštena o incidentu koji se desio u Kaštel Starom, kada su Nikolina Pišek, njen suprug Vidoje Ristović i deca izbačeni iz vile koju su iznajmljivali. Nikolina je otvoreno govorila o užasnom iskustvu koje su doživeli, te kako su, navodno, ostali bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Međutim, izuzev ovog traumatičnog iskustva, Nikolina i Vidoje imali su brak sa mnogo idiličnih momenata, a prelepe uspomene nose sa svog venčanja, koje je održano 2013. godine. Nikolina i Vidoje venčali su se u Monte Karlu, njihova svadba ponela je i laskavu titulu "jednog od venčanja decenije", a nema sumnje da su i ovaj par i njihovi gosti uživali na luksuznoj ceremoniji, čiji je svaki detalj bio pažljivo isplaniran.

 

Nikolina je nosila venčanicu sa potpisom dizajnerke Monik Lilije, što je za nju bilo "nešto novo", ali i "nešto plavo" ― s obzirom na zanimljive plave detalje na ovoj haljini! Nikolina je uz njih, kako su mediji tada pisali, nosila dijamantske minđuše Vidojeve majke, koji su bile "nešto staro".

 

 

 

makonda-tracker