isplivali planovi

300 ZVANICA, POLA ESTRADE, A KLJUČNI DETALJ JE — VENČANICA! Sloba Radanović i njegova verenica odredili datum venčanja

5

Kako javljaju domaći mediji, popularni pevač uskoro će se zavetovati na večnu ljubav

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sloba Radanović siguran je da život želi da provede pored Jelene Đuričanin, a par je zakazao svadbu za 19. septembar u 14 sati u opštini Voždovac.

 

Oni su se opredelili za taj datum jer računaju da će se situacija sa koronavirusom do tad skroz smiriti, a nakon toga će istog dana napraviti svadbeno veselje.

 

- Pre nekoliko dana Sloba i Jelena došli su u opštinu Voždovac da zakažu građansko venčanje. Tražili su da bude sredinom septembra, te su dobili devetnaesti - otkrio je izvor iz opštine Voždovac za Srpski Telegraf.

 


Par ne želi ogromnu svadbu, već toliko veliku da mogu pozvati sve ljude koji su od starta podržavali njihovu ljubav.

 

- Planirano je 300 ljudi, Sloba i Jelena ne žele nešto preveliko, ali ipak moraju da ispoštuju sve prijatelje, rodbinu i mnogobrojne kolege. Jelena već bira venčanicu. Svidela su joj se tri modela svetskih dizajnera, a najviše roze haljina Vere Vang, sa bogatim cvetom sa strane. Takođe joj se jako dopada elegantna kuši, jednostavnog, ali efektnog kroja , kao i perfektno skrojena venčanica Dženi Pekam boje šampanjca. Dekoracija će biti svedenih boja, sa dosta belog cveća, a bidermajer će napraviti od prirodnog cveća - rekao je izvor, pa dodao:

 

- Njih dvoje hoće da angažuju Magla bend, koji je jako popularan trenutnoi uvek zadužen za odličnu atmosferu, a kako se očekuje veliki broj ljudi sa estrade i javnog sveta, biće ovo svadba za pamćenje - zaključio je izvor.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, Sloba i Jelena započeli su vezu krajem leta prošle godine. Đuričaninova se razvela od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina, a pevač je, čim je ugledao, znao da je ona žena njegovog života. Uprkos brojnim pokušajima bivše Slobine supruge Kije Kockar da ih rastavi, par je pobedio prepreke i rešio da vezu kruniše brakom za ceo život.

 

 

makonda-tracker