jedna žena, dva venčanja

KUGLANA, IGRAONICA I 150 ZVANICA: Holivud bruji o nesvakidašnjem venčanju Džastina Bibera i Hejli Boldvin

0

Mladi pevač, koji je prošle godine izgovorio sudbonosno "da" manekenki Hejli Boldvin, odlučio je da ponovo zavete na glamuroznom venčanju koje će svet poznatih još dugo pamtiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin Biber (25) i lepa Hejli (22) ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, a svoju ljubav su želeli da proslave još jednom, i to na romantičnoj ceremoniji u Južnoj Karolini!

 

Par je pozvao sve svoje slavne prijatelje, među kojima su Kejti Peri, Kendal i Kajli Džener, sin Vila Smita Džejden Smit, devojka Leonarda Dikaprija Kamila Morone i mnogi drugi.

 

Veče pre svadbe, Džastin i Hejli održali su probnu večerui svojevrsnu zabavu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Gosti su došli brodom na probnu večeru na imanju Palmeto. Bilo je nekoliko vodenih taksija, koji su goste odveli oko pola sedam popodne. Večera je bila na obali. Bilo je mnogo visećih lampica i zapaljenih sveća. Dekor je bio šik i beo. Hejli i Džastin nisu mogli da prestanu da se smeju – otkrio je izvor i dodao da su gosti na probnoj večeri gledali film Beležnica.

 

Par je potom priredio žurku za najbliže prijatelje, a i njena lokacija bila je zanimljiva - odabrali su kuglanu i igraonicu!

 

 

 

makonda-tracker