opet na udaru

DAO 2.500.000 DINARA ZA BESMISLICU: Popularni pevač razbesneo pratioce na društvenim mrežama

2

Mladi pevač je i te kako umeo da naplati svoj talenat i raspolaže svojim novcem kako želi, ali njegovi obožavaoci veruju da bi trebalo malo više da promisli pre nego što otvori novčanik.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džastin Biber, jedan od, neosporno, najcenjenih pevača današnjice objavio je prvi megahit (Baby) kada je imao svega 15 godina, pa ne čudi što je deset godina kasnije - i dalje veoma mlad - jedan od najbogatijih u muzičkoj industriji.

 

Međutim, Biber je proteklih nekoliko godina aktivniji na društvenim mrežama i u crkvi nego u muzičkom studiju ili na koncertima, a slobodno vreme koristi da uživa u plodovima svog rada i ispunjava sve svoje želje koje novac može da plati. Tako je poželeo da se počasti dijamantskim zubnim navlakama, na šta je izdvojio oko 25.000 dolara, tj. dva i po miliona dinara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Pevač se svojim novim aksesoarom pohvalio na društvenim mrežama, gde ga je dočekao napad pratilaca jer je potrašio tako visoku sumu na nešto besmisleno. Najviše komentatora slaže se u jednom: pored toliko siromašne dece kojoj je mogao da pomogne, Džastin je trebalo dvaput da razmisli pre nego što je odrešio kesu.

 

 

 

makonda-tracker