sudbonosno "da" u hramu svetog save

NEKADA NAJLEPŠA ŽENA SRBIJE UDAJE SE ZA KOŠARKAŠA: Venčanica optočena kristalima, 400 zvanica i pravi SPEKTAKL u najavi!

6

Milica i Ivan već imaju sina Luku, a sada će uslediti i crkveno venčanje, kako bi konačno i na taj način krunisali svoju ljubav.

milica jelić i ivan paunić
milica jelić i ivan paunićfoto: Damir Dervišagić

- Milica i Ivan došli su na ideju da čitavo venčanje snimaju i dronom, što je posebno oduševilo njihove porodice. Rezervisali su hotel, ali i nekoliko soba u kojima će boraviti njihovi prijatelji iz inostranstva. Takođe, kako žele da ispoštuju sve srpske običaje, Ivan i Milica će pre svadbe u hotelu boraviti u odvojenim sobama, kako se ne bi videli sve do same proslave, a posebnu sobu imaće i njihov sin Luka, koji će prisustvovati venčanju dok ne zaspi. Već je dogovoreno da cela Lukina soba bude u igračkama, kako bi se dečak lepo osećao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Jelic Paunic (@milicajelic) on

 

Budući da će u crkvi nositi venčanicu do poda, Milica je za žurku u hotelu odabrala kreaciju izraelskog dizajnera, a haljina će cela biti optočena kristalima. Ono što je Jelićima i Paunovićima bitno jeste da se svi njihovi gosti dobro provedu i zabave i zbog toga su angažovali pevača koji dugo nastupa u prestoničkim restoranima - završava izvor.

 

Milica je veoma uzbuđena zbog venčanja.

 

- Pozitivno uzbuđenje naravno da postoji i kod Ivana i kod mene, ali moram da priznam da još uvek ne stižem da se u potpunosti posvetim venčanju jer sam maksimalno posvećena sinu. Radujem se što će i on biti sa nama u crkvi, ali i na žurki posle. Doduše, brzo ćemo ga odvesti na spavanje jer je on još uvek mali. Ja u šali kažem da će on biti naš najznačajniji gost.

 

 

makonda-tracker