IZGOVORILI SUDBONOSNO DA

NJIMA JE 2018. BILA U ZNAKU LJUBAVI: Glamurozna VENČANJA domaćih zvezda koja su obeležila godinu za nama

0

Tokom 2018. godine brojne ličnosti sa domaće javne scene rešile su da svoju ljubav krunišu brakom.

foto: privatna arhiva, glossy
foto: privatna arhiva, glossy

O njihovim venčanjima naširoko se pisalo, a dok su se neki odlučili za intimne ceremonije u krugu najbližih, drugi su organizovali raskošna venčanja za stotine zvanica.

 

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svoju ljubav pred Bogom ozvaničili su u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi 21. juna 2018. godine. Mladenci su na svoje venčanje stigli kočijama, a pre nego što se veselje nastavilo u "Belexpo" centru mladoženja je po tradiciji preneo mladu preko praga. U magičnoj atmosferi je oko 900 zvanica uživalo da kasnih večernjih sati a velika proslava Živojinoviće je koštala oko 400.000 evra.

 

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

 

Momčilo Otašević

 

Nakon dve i po godine veze, pre nego što je na svet došla njihova devojčica, u tajnosti u Crnoj Gori 28. aprila venčali su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević.

 

foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

Glumački par sudbonosno "da" izgovorio je na sceni Centra za kulturu "Nikola Đurković" u Kotoru, a onda je organizovano svadbeno veselje za četrdesetak prijatelja i članova familije u Kotoru. Momčilu je kum na venčanju bio dugogodišnji prijatelj Draško Ivanišević, a Jelena je za kumu izabrala drugaricu iz srednje škole.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker