IZGOVORILI SUDBONOSNO DA

NJIMA JE 2018. BILA U ZNAKU LJUBAVI: Glamurozna VENČANJA domaćih zvezda koja su obeležila godinu za nama

0

Tokom 2018. godine brojne ličnosti sa domaće javne scene rešile su da svoju ljubav krunišu brakom.

foto: privatna arhiva, glossy
foto: privatna arhiva, glossy

O njihovim venčanjima naširoko se pisalo, a dok su se neki odlučili za intimne ceremonije u krugu najbližih, drugi su organizovali raskošna venčanja za stotine zvanica.

 

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović svoju ljubav pred Bogom ozvaničili su u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi 21. juna 2018. godine. Mladenci su na svoje venčanje stigli kočijama, a pre nego što se veselje nastavilo u "Belexpo" centru mladoženja je po tradiciji preneo mladu preko praga. U magičnoj atmosferi je oko 900 zvanica uživalo da kasnih večernjih sati a velika proslava Živojinoviće je koštala oko 400.000 evra.

 

1 / 8 Foto: Privatna Arhiva

 

Momčilo Otašević

 

Nakon dve i po godine veze, pre nego što je na svet došla njihova devojčica, u tajnosti u Crnoj Gori 28. aprila venčali su se Jelena Perčin i Momčilo Otašević.

 

foto: Mirko Savović, Mitar Jovanović

Glumački par sudbonosno "da" izgovorio je na sceni Centra za kulturu "Nikola Đurković" u Kotoru, a onda je organizovano svadbeno veselje za četrdesetak prijatelja i članova familije u Kotoru. Momčilu je kum na venčanju bio dugogodišnji prijatelj Draško Ivanišević, a Jelena je za kumu izabrala drugaricu iz srednje škole.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Damir Dervišagić

Anja Stojković

 

Anja Stojković, ćerka proslavljenog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, venčala se u očaravajućoj atmosferi na Azurnoj obali. Venčanje kao iz bajke za naslednicu Dragana Stojkovića Piksija, Anju, spremalo se mesecima. Anja i Ugo Valente venčali su se u opštini krajem februara u jednom dvoru u Parizu, a 21. aprila bila je zakazana svadbena ceremonija. Francuska i srpska porodica ujedinili su se i za potrebe svedbenog veselja i iznajmili luksuzan hotel na jugu Francuskog grada Antibe. U večernjim časovima povodom svadbenog veselja pojavio se srpski košarkaš Marko Jarić, voditeljka Snežana Dakić, kao i veliki broj prijatelja iz Beograda koji su ovaj vikend rezervisali za glamurozno slavlje na obali. Kako su među zvanicama bili predstavnici svetskog džet seta, domaćini su se potrudili da obezbeđenje bude na visokom nivou.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

Nakon toga, Piksijeva ćerka zavetovala se na večnu ljubav poznatom reli vozaču i pred Bogom u Beogradu 26. maja 2018. Crkveno venčanje u prisustvu velikog broja članova porodice i prijatelja, a dogodio se i jedan presedan. Naime, sveštenik kojih ih venčava, služi službu i na engleskom jeziku, s obzirom na to da Ugo ne govori sprski.

 

 

Suzana Mančić

 

Suzana Mančić i njen dugogodišnji verenik Simeon Ocomokos venčali su se 1. jula 2018. u crkvi na ostrvu Pilion, gde grčki bankar ima kuću. Voditeljka je nedavno otkrila detalje svadbe, kojoj su prisutvovali samo oni najbliži zaljubljenom paru.

 

foto: Kurir

Njene ćerke, Teodora i Natalija Kunić, odabrale su svečane toalete za ovaj događaj, a Suzana je, kao što je i planirala, nosila haljinu koja nije ni bela, ni drap, ni siva.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Damir Dervišagić

Mateja Kežman

 

 

Srpski fudbaler Mateja Kežan oženio se deset godina mlađom Beograđankom, Tarom Šumonjom u avgustu 2018. Proslava je bila veoma nesvakidašnja. Ležerna atmosfera, neobavezna toaleta, muzika uz di-džeja, plaža, pesak, more, lampioni i skromnih pedesetak zvanica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja (@kezman888) on

Na Matejinom venčanju bili su i njegovi sinovi iz prvog braka, Lazar i Jakov, kao i ćerka Aleksandra. Mladenci su slavili uz bliske prijatelje i porodicu jednog prelepog letnjeg dana.

 

 

Stevan Anđelković

 

foto: Vladimir Šporčić

Pevač Stevan Anđelković posle dugogodišnjeg zabavljanja sa devojkom Natašom izgovorio je sudbonosno da 20. septembra 2018. Prijatelji, porodica došli su u crkvu svetog Dimitrija na Novom Beogradu da prisustvuju zavetu ljubavi između pevača i njegove izabranice.

 

Bidermajer je uhvatila jedna devojčica, a svi su primetili oca mlade - Slobodana Bobu Ivanovića, koji je došao u neobičnom belom odelu. Kuma je bila Stevanova najbolja prijateljica Milica Todorović.

 

1 / 12 Foto: Vladimir Šporčić

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Dragan Kadić

Adriana Čortan

 

 

Nakon što je početkom septembra proslavila devojačko veče sa prijateljicama, voditeljka Adriana Čortan (37) 23. septembra 2018. u Beogradu izgovorila sudbonosno "da".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Cortan (@adrianacortan) on

Adriana Čortan stupila je u bračnu zajednicu sa svojim dugogodišnjim izabranikom, biznismenom Nemanjom Simićem. Venčanje je obavljeno u crkvi Svetog Marka u Beogradu, posle čega je nastavljeno slavlje u jednom restoranu na Avali.

 

Zlata Aranđelović

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on

Zlata Aranđelović udala se za svog izabranika Miloša Vujanovića 12. decembra 2018. Ovaj mladi i srećni par očekuje bebu, a pre rođenja bebe svoju ljubav krunisali su brakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlata Arandjelovic (@goldies.fashion) on

 

Zlata je divne momente sa svog intimnog venčanja podelila putem društvenih mreža. Veoma je zanimljivo to što se mladoženja odlučio za crveno odelo, koje je u tonu sa Zlatinom bojom kose.

 

 

makonda-tracker